Makan suap Nasi Kandar Dalam Kereta Ruhainies di kecam

hiburan Home

Baru-baru ini Ruhainies memuatnaik sebuah gambar di Twitter, @NurRuhaines yang teman lelakinya menyuapkan nasi kandar menggunakan pinggan di dalam kereta Ferrari disebabkan dia tengah selekeh. Wait what? Takkan nak pergi kedai mamak nak pakai cantik-cantik?

ruhainies@NurRuhainies

😂
😂
🤣
💜
💜
💜

Im hungry but taknak makan kat kedai sebab i selekeh. Last2 dia order nasik kandaq bawak pinggan masuk kereta and suap i makan hahahahaha omg he can be so funny sometimes. How can i not love this guy..

View image on Twitter

2,0751:54 AM – Sep 3, 2019Twitter Ads info and privacy1,598 people are talking about this
Aik? Last-last dia dapat kecaman hebat daripada netizen tau. Ada juga menyampah tengok diorang ni sebab asyik show off tayang kemewahan dan ada juga meluat disebabkan makanan tu boleh je bungkus bawa balik tetapi…hmm faham-faham jelah. Hahaha so apa pendapat korang? 

uhainies menyifatkan netizen yang mengecamnya sebenarnya cemburu melihat kemesraannya dengan kekasih.

Harapnya Ruhainies dan Mr E kekal romantik dan saling mencintai sebegini sehingga selamanya. Dah bolehcepat-cepat halalkan hubungan, tak ada lah orang nak kecam lagi ye dak? sumber OM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *