“Saya sedih, marah dan terus aktifkan Twitter” Tunku Azizah

Home

Selepas mendedahkan punca menyahaktifkan akaun twitter Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Mainumah Iskandar mengejutkan orang ramai yang mengunakan media sosial apabila kembali aktif.

Pagi ini Tunku Azizah dalam tweetnya meluahkan rasa kecewa sebaik mengetahui polis telah menahan beberapa orang individu yang di percayai mengeluarkan kata-kata kesat terhadap baginda baru-baru ini.

Tunku Azizah ulangi sebab baginda menyahaktifkan akaun twitter bukan kerana mereka yang di tangkap tetapi sebab hal peribadi.Tunku Azizah juga dah maklumkan kepada pihak istana agar beritahu polis agar mereka yang di tangkap tidak di ambik sebarang tindakan.Hari ini saya sangat sedih sebab polis menahan individu-individu tersebut.

Tunku Azizah di maklumkan berita penahanan beberapa individu oleh salah seorang anakandanya iaitu Puteri Afzan.Tunku Azizah berkata sudah bertahun-tahun suami saya tidak pernah buat laporan polis perkara buruk yang di katakan kepada kami.Ini negara bebas.

Malah Tunku Azizah meminta semua agak bertenang.Kami selalu di hentam dan di hina,di keji dan kena maki hamun dalam cari.com tapi kami tidak pernah buat laporan polis.Saya tidak pernah sedih kerana perkara itu malah buatkan kami ketawa sebab Allah swt tahu saya siapa.. sumber Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *